Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου!!

Η σημερινή μας πρόταση αναφέρεται σε  μια ιστοσελίδα παιδικών βιβλίων.
Και το όνομα αυτής... "Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου". 

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη σελίδα τόσο για εκπαιδευτικούς όσο και για απλούς λάτρεις των σελίδων του παιδικού και εφηβικού κόσμου. Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2011 και από τότε έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών, λόγω των εξαιρετικά προσεγμένων θεμάτων που παρουσιάζονται δυο φορές το μήνα  από τους 17 συνεργάτες της σελίδας. 

Οι κατηγορίες είναι πολλές και σίγουρα θα βρείτε θεματολογία που να σας ενδιαφέρει. Συνεντεύξεις, προτάσεις βιβλίων από όλον τον κόσμο, παρουσίαση εικονογράφων είναι μερικές από τις ενότητες που μπορείτε να εξερευνήσετε σε αυτόν τον Μαγικό Κόσμο! Τα βιβλία και ειδικότερα τα παραμύθια πάντα αποτελούσαν, και θα αποτελούν, ένα παράθυρο στην φαντασία και ένα ταξίδι πέρα από την πραγματικότητα και ταυτόχρονα μέσα σε αυτήν.  Δοκιμάστε μια "εκδρομούλα" στον "Μαγικό Κόσμο του παιδικού βιβλίου" και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Με μια γρήγορη ματιά στην σελίδα, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς την αγάπη των δημιουργών για το παιδικό βιβλίο, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και με το Βραβείο «Κυριάκος Παπαδόπουλος» για την προώθηση της φιλαναγνωσίας με τη χρήση νέων τεχνολογιών και κυρίως του διαδικτύου, που έχει αποσπάσει.

 Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η καλή δουλειά.  Άλλωστε όπως έχει πει και ο Albert Einstein, "If you want your children to be intelligent, read them fairy tales". Τώρα..αν θέλετε να γίνουν ακόμα πιο έξυπνα..;; Ε  διαβάστε τους πιο πολλά παραμύθια!!

Θα το βρείτε εδώ http://www.kosvoice.gr/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82 

Σας το προτείνουμε και σας ευχόμαστε ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο παραμυθόσκονη και παραμυθογεύσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου