Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Η ευχή μας για τη νέα χρονιά!

Τα Χριστούγεννα τα αγαπάμε γιατί γινόμαστε ξανά παιδιά! Αυτό! Δε χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να είμαστε ευτυχισμένοι!!
Η παιδική αθωότητα μας ξυπνάει με ένα τεράστιο χαμόγελο ως τα αυτιά και μας αφήνει να κοιμηθούμε ξανά με μια λαχτάρα για την επόμενη μέρα! Η λαχτάρα για παιχνίδι, για γέλιο, για σκανταλιές! Αυτή μας κρατάει ζωντανούς και ελεύθερους!!


Η ευχή μας για τις γιορτές και για τη νέα χρονιά, εκτός από την υγεία, θα είναι να βρούμε όλοι ξανά το παιδί που κρύβουμε μέσα μας! Πώς γίνεται αυτό; Με τον πιο απλό τρόπο! ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ! Τα παιδιά είναι πολύ αγνά και πολύ μακριά από την περίπλοκη σκέψη! Σε αγαπούν; Θα στο δείξουν και θα στο πουν. Σε χρειάζονται; Θα σου ζητήσουν βοήθεια χωρίς ντροπές. Σου έχουν θυμώσει; Θα το καταλάβεις αμέσως από την κατσουφιασμένη φατσούλα τους. Έχουν ΑΛΗΘΕΙΑ μέσα τους!

Ας αποφασίσουμε λοιπόν για τη νέα χρονιά, να κρατήσουμε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ και όχι απλά γύρω μας, ανθρώπους αληθινούς. Εκείνους που τους βλέπεις να χαμογελούν και ξέρεις ότι δεν το κάνουν για να σε καλοπιάσουν και να σου ζητήσουν κάτι. Εκείνους που θα τους έχεις κοντά σου σε δύσκολες στιγμές χωρίς να το ζητήσεις. Εκείνους που θα χαρούν με την ευτυχία σου.

Ανθρώπους που θα μας λένε την καλή κουβέντα με όλη τους την ψυχή αλλά και τα λάθη μας  με όλη τους την ειλικρίνεια και το θάρρος!!
Αυτό που έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε και να χάνουμε από την ζωή μας είναι η αυθεντικότητα! Αυτή η αγνή αλήθεια που ξετρυπώνει μέσα από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας! Κρύβεται στην γλυκιά καλημέρα που θα σου πουν, σε μια ζεστή αγκαλιά και σε ένα τεράστιο φιλί!

Τέτοιους ανθρώπους έχουμε ανάγκη! Ας γίνουμε λοιπόν ΕΜΕΙΣ αυτοί οι άνθρωποι πρώτα απ' όλα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου